Kies het appartement
dat bij je past

Bekijk de types

Energiezuinige appartementen

Met een EPC van 0,26 voldoen de appartementen ruim aan de nieuwste duurzaamheidseisen. Het betekent dat je straks in een energiezuinig appartement woont en je de komende jaren niet hoeft na te denken over maatregelen om jouw woning te verduurzamen. Bovendien kun je bij verschillende financiers mogelijk een duurzaamheidskorting krijgen. Informeer hierover bij jouw hypotheekadviseur.

Alle appartementen krijgen 2 slaapkamers. Kies je voor een van de grotere appartementen, dan kun je desgewenst van een deel van de woonkamer of keuken een derde slaapkamer creëren. Handig als je een groot gezin hebt of regelmatig logees over de vloer krijgt. Beide penthouses hebben al standaard drie slaapkamers.

De appartementen worden gasloos uitgevoerd en verwarmd middels vloerverwarming. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van individuele warmtepompen die zijn aangesloten op collectieve bodembronnen. Met dit systeem wordt in de winter bodemwarmte gebruikt voor de verwarming, en in de zomer wordt met dezelfde warmtepomp de woning gekoeld. Deze installatie is ontwikkeld en beheerd door ZON, waarmee je een gebruiksovereenkomst sluit voor de levering van warmte en koude. Hierdoor krijg je de garantie van een werkende installatie. Kijk naar de concept gebruiksovereenkomst en/of op www.bijzon.nl voor meer informatie.

Parkeren

Parkeren doe je op het binnenterrein van het complex. Hier komen meer dan voldoende parkeerplekken waar ook bezoekers gebruik van kunnen maken. Tevens wordt een dubbele laadpaal geplaatst om je elektrische auto op te laden. De 22 grootste appartementen krijgen een eigen parkeerplaats waar je als optie ook een laadpaal kunt plaatsen. Ook hoort bij elk koopappartement een berging. Fijn voor je fiets en spullen die je niet dagelijks gebruikt.

Creëer jouw ideale woning

Bij de koop van je appartement krijg je al een badkamer en toilet. Deze zitten standaard bij de bouw inbegrepen. De badkamer heeft tegels tot aan het plafond, het toilet krijgt tegellambrisering.

Het sanitair is van Grohe en Villeroy & Boch. Dat is dus alvast goed geregeld. Natuurlijk is jouw appartement pas helemaal af als je het zelf kunt inrichten én je naar hartenlust opties kunt toevoegen. Daarom kun je van een deel van de woonkamer of keuken een derde slaapkamer maken als je kiest voor een appartement van 79 m² of 110 m².

Of ga voor luxere binnendeuren en creëer een inloopkast in de masterbedroom.
Ook kun je kiezen voor extra elektra­ voorzieningen en extra boilers als je een van de grotere appartementen koopt. Met de inrichting en accessoires maak je vervolgens jouw woning helemaal eigen. Zodat je jaren kunt genieten van deze prachtige plek.

Ontdek de types

Type 1

Aantal: 16 appartementen
Vloeroppervlakte: ca. 53,6 m²

Bekijk Type 1

Type 2

Aantal: 12 appartementen
Vloeroppervlakte: ca. 79,5 m²

Bekijk Type 2

Type 3

Aantal: 10 appartementen
Vloeroppervlakte: ca. 110,1 m²

Bekijk Type 3

Type 3 gespiegeld

Aantal: 10 appartementen
Vloeroppervlakte: ca. 110,1 m²

Bekijk Type 3 (sp)

Type 4

Aantal: 1 Penthouse
Vloeroppervlakte: ca. 103,8 m²

Bekijk Type 4

Type 5

Aantal: 1 Penthouse
Vloeroppervlakte: ca. 108,9 m²

Bekijk Type 5

Impressie type 3

Alle appartementen zijn verkocht